Τί παίζει...

Τρέχουσες παραστάσεις
Εργαστήρια, σεμινάρια, δράσεις

SHOP

coming soon

Σεμινάριο θεατρικού παιχνιδιού για ενήλικες

Στο πλαίσιο του εορτασμού για την Παγκόσμια Ημέρα Κουκλοθεάτρου η Ελένη Βογιατζίδου, από την Καλλιτεχνική ομάδα Fortunati, θα συντονίσει ένα εργαστήριο γνωριμίας με το θεατρικό παιχνίδι.
“Ελάτε να παίξουμε…”
Σε αυτό το εργαστήριο γνωριμίας και ευαισθητοποίησης θα πλησιάσουμε το θεατρικό παιχνίδι ως μέσο προσωπικής έκφρασης και δημιουργίας γιατί μέσα από την προσωπική θέαση της διαδικασίας το βίωμα θα γίνει εργαλείο στα χέρια του εμψυχωτή.
Μαθαίνουμε καλύτερα όταν κάνουμε πράγματα, όταν εμπλεκόμαστε σε καταστάσεις.
Με λίγα λόγια, θα έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε, να συνθέσουμε σκέψεις, να ανακαλύψουμε τρόπους να είμαστε με τους άλλους, να βιώσουμε τις δυσκολίες και ευκολίες της συνεργασίας και αλληλεπίδρασης, να δημιουργήσουμε και να εκφραστούμε.
Μουσικές, εικόνες, εικαστικές παραστάσεις θα γίνουν η αφορμή για να ξεπηδήσουν ιστορίες, να ανοίξουν κουβέντες και προβληματισμοί και όλα αυτά να μας οδηγήσουν σε μικρές παρουσιάσεις.
Το εργαστήρι είναι βιωματικό, φορέστε άνετα ρούχα, και φυσικά διάθεση για παιχνίδι και μοίρασμα απολύτως απαραίτητα.
Ημέρα και Ώρες: Παρασκευή 17 Μαρτίου 17.30-20.30 με ένα μικρό διάλειμμα

  • Χώρος: WOW Branding & Design,Αραβαντινού 12
  • Απευθύνεται σε φοιτητές, εκπαιδευτικούς, γονείς, παιδαγωγούς και σε όποιον θέλει να παίξει μέσα από το θεατρικό παιχνίδι.
  • Υπεύθυνη εργαστηρίου: Ελένη Βογιατζίδου Παιδαγωγός Προσχολικής Ηλικίας, Εμψυχώτρια Θεατρικού Παιχνιδιού, Κουκλοπαίκτρια
  • Συμβολικό κόστος:20€/άτομο
  • Θα δοθεί βεβαίωση

 

Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες στο: 6936879171,info@fortunati.gr